Ik ben mijn wachtwoord vergeten

NL FR
 

Rijscholen

Rijbewijs A Rijbewijs B Rijbewijs  C Rijbewijs D Rijbewijs G


rij-instructeurLeermiddelen

Als rij-instructeur of rijschoolhouder zet u zich iedere dag voor de volle honderd procent in om uw leerlingen naar het felbegeerde rijbewijs te loodsen. Wees Wegwijs ondersteunt u met leermiddelen die betrouwbaar én aantrekkelijk zijn:

Secundair onderwijs

Kinderen grondig en mobiliteitsbewust voorbereiden op verkeersdeelname is van groot belang. In dat leerproces speelt u als lesgever op school een belangrijke rol.

Rijbewijs op School
Als rijlesgever kunt u ook in de nieuwe opzet van Rijbewijs op school aanvullend lesmateriaal gebruiken. Zeker als u de leerlingen optimaal wilt voorbereiden op het theorie-examen.

Het gekende Theorieboek rijbewijs B van Wees Wegwijs is dan de beste keuze: extra leerstof en inhoudelijk perfect aansluitend bij het digitaal leerplatform. Bovendien een zeer vertrouwd leermiddel, waar u als instructeur vaak al jaren mee werkt. Voor leerlingen in het BSO en BUSO is er het aangepaste Theorieboek Op weg naar rijbewijs B.

Slimme Mobiele Scholen
Zone 10 en Zone 100 zijn projecten voor de eerste en tweede graad van het secundair onderwijs. Het is ideaal lesmateriaal om als SMS-begeleider te werken aan sensibilisering op school. De projecten zetten leerling aan tot respectievelijk een veiliger schoolomgeving en duurzamere mobiliteit.


Deze site gebruikt cookies om de gebruiker een betere gebruikservaring te geven