Verkoopsvoorwaarden

1/ VOOR SCHOLEN, LEERKRACHTEN, DOCENTEN ...

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn brutoverkoopprijzen in euro, inclusief BTW.

Scholen en leerkrachten krijgen bij klassikale aankoop 10 % korting op leerboeken en werkschriften. Er wordt geen korting gegeven op handleidingen, didactisch materiaal en schrijfmethodes.

De verzendkosten zijn INCLUSIEF BTW 5,45 euro per zending. Zendingen vanaf 
250 euro excl. BTW en excl. beoordelingsexemplaren zijn portvrij.

Van artikelen die in voorbereiding zijn of waarvan de prijs niet is bepaald op het moment van bestelling, geldt de prijs op het moment van facturering. Uitgeverij Van In behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen tijdens de duur van de overeenkomst alsook de factureringswijze.

Beoordelingsexemplaren

Van uitgaven die een goede kans maken om klassikaal te worden ingevoerd, kunt u een beoordelingsexemplaar aanvragen. (Er geldt dan een deelname in de kosten voor administratie en verzending van 50 % van de verkoopprijs.)

U kunt slechts één beoordelingsexemplaar per uitgave bestellen. Bij artikelen die als beoordelingsexemplaar besteld kunnen worden, vindt u onder de bestelknop een link 'Bestel een beoordelingsexemplaar'. Op beoordelingsexemplaren geldt geen recht van retour.

Zichtzendingen en ter inzages

Bepaalde uitgaven kunnen ‘ter inzage’ of als ‘zichtzending’ worden aangevraagd. Dat kan niet via deze webshop. Vul het ertoe bestemde formulier in of neem rechtstreeks contact op met uw educatief adviseur, vertegenwoordiger of de klantendienst.

Een uitgave ‘ter inzage’ kunt u aanvragen als de methode al een tijdje verschenen is. Zo kunt u de uitgave beoordelen gedurende een periode van 60 dagen. Ter inzages die binnen de 60 dagen niet werden teruggestuurd, worden als aangekocht beschouwd en dienen dus betaald te worden. Er is na die 60 dagen dan ook geen recht van retour meer.

Van nieuwe uitgaven kunt u een zichtzending aanvragen.
Dat kan via de educatief adviseurs, vertegenwoordigers of de klantendienst. U kunt het materiaal dan gedurende de overeengekomen periode bekijken en beoordelen. Wenst u het materiaal daarna niet te behouden, dan kunt u het eveneens in overleg met de educatief adviseurs, vertegenwoordigers of de klantendienst terugsturen. Alleen als u de zichtzending behoudt, zullen wij voor de facturering zorgen. Zichtzendingen worden enkel op school geleverd en gefactureerd.

Belangrijk i.v.m. retourzendingen  

Retourzendingen worden enkel aanvaard als ze vergezeld zijn van een speciaal daartoe aangeleverd formulier waarop de artikelen met aantallen zijn vermeld. Dat formulier kunt u aanvragen bij de klantendienst. Retourzendingen waarvan de artikelen en aantallen niet overeenkomen met wat op het formulier vermeld staat of retourzendingen zonder formulier kunnen wij niet aanvaarden.

Software

 • Inlichtingen
  Voor vragen over onze software kunt u terecht bij de ICT-helpdesk 
  via 03 491 14 66 of informatica@vanin.be.
 • Extra cd-roms
  Veel van onze programma's zijn beveiligd. Dat wil zeggen dat u met een kopie het originele programma niet kunt opstarten. Bij de meeste programma's bestaat echter een regeling om tegen een goedkoper tarief bijkomende cd-roms te verkrijgen: in dat geval krijgt de school een licentie om de kopieën uitsluitend op haar adres te gebruiken. 
 • Garantiebepaling
  Uitgeverij Van In garandeert dat haar softwarepakketten functioneren overeenkomstig de bijbehorende handleidingen. Pakketten die niet functioneren, worden gratis vervangen.

Malmberg

U kunt de uitgaven van Uitgeverij Malmberg bestellen via Vaessen Educatief, postbus 49, 3680 MAASEIK, tel. 03 232 12 32 of via www.malmberg.nl.

Besteldiensten

Basisonderwijs:

Uitgeverij Van In - Basisonderwijs - Nijverheidsstraat 92/5 - 2160 WOMMELGEM
tel. 03 491 94 44 - fax 03 488 56 92 - basisonderwijs@vanin.be

Secundair Onderwijs:

Uitgeverij Van In - Secundair Onderwijs - Nijverheidsstraat 92/5 - 
2160 WOMMELGEM
tel. 03 491 14 80 - fax 03 491 94 39 - secundair.onderwijs@vanin.be


2/ VOOR PARTICULIEREN

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn in euro, inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Ze zijn zonder verbintenis en altijd vatbaar voor wijzigingen, zonder voorafgaand bericht. Van artikelen die in voorbereiding zijn of waarvan de prijs niet is bepaald, geldt de prijs op het moment van facturering. Uitgeverij Van In behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen tijdens de duur van de overeenkomst alsook de factureringswijze. De verzendkosten zijn INCLUSIEF BTW 5,45 euro per zending.

Software

 • Inlichtingen
  Voor vragen over onze software kunt u terecht bij de afdeling ICT-services 
  via 03 480 55 11. U kunt ook mailen naar informatica@vanin.be.
 • Garantiebepaling
  Uitgeverij Van In garandeert dat haar softwarepakketten functioneren overeenkomstig de bijbehorende handleidingen.

Malmberg

U kunt de uitgaven van Uitgeverij Malmberg bestellen via Vaessen Educatief, postbus 49, 3680 MAASEIK - Tel. 03 232 12 32 of via www.malmberg.nl.

Besteldiensten

Basisonderwijs:

Uitgeverij Van In - Basisonderwijs - Nijverheidsstraat 92/5 - 2160 WOMMELGEM
tel. 03 491 94 44 - fax 03 488 56 92 - basisonderwijs@vanin.be

Secundair Onderwijs:

Uitgeverij Van In - Secundair Onderwijs - Nijverheidsstraat 92/5 - 
2160 WOMMELGEM 
tel. 03 491 14 80 - fax 03 491 94 39 - secundair.onderwijs@vanin.be