Compensatie

Onze dienstverlening verloopt bij de start van dit schooljaar allesbehalve vlot en dat is heel vervelend voor uw school. Wij vinden het net heel belangrijk om u goed te helpen met uw vragen en ervoor te zorgen dat uw materiaal op tijd klaar is.

Eerder dit jaar fusioneerde Uitgeverij VAN IN met Uitgeverij De Boeck. Die integratie van onze twee bedrijven is complexer dan we voorzien hadden. Dat heeft een impact op de capaciteit van onze informaticasystemen en op de beschikbaarheid van onze materialen dit schooljaar.

Helaas zijn heel wat bestelde nieuwe uitgaven voor de leerkracht daardoor niet tijdig geleverd op school. We bieden daar onze oprechte excuses voor aan. We werken er hard aan om de laatste problemen op te lossen.

Wij zullen dan ook voor alle betrokken titels op onderstaande lijst 50% van de prijs terugbetalen. Het betreft een deel van onze bordboeken, handleidingen en Comfort (Plus) Packs.

U hoeft geen enkele actie te ondernemen, wij zullen u zelf een creditnota sturen. Bestelde uw school via een schoolboekhandel, dan zult u de creditnota automatisch via hen ontvangen.

Indien u het gevoel ervaart dat deze communicatie uw school niet bereikt heeft of moest u nog vragen hebben in verband met deze communicatie, dan helpen we u graag verder. Gelieve in beide gevallen uw gegevens en deze van uw school via deze link aan ons te bezorgen.