Dagboek voor de zorgcoördinator

EEN BETROUWBARE COACH VOOR UW ZORGBELEID

  • Bouwt verder op de structuur van het Dagboek voor de Directie
  • Optimaal afgestemd op de specifieke eisen van de functie van de zorgcoördinator en andere beleidsmedewerkers
  • Een team van onderwijsspecialisten bewaakt de afstemming op de praktijk en de invulling van de functie, en past aan waar nodig
  • Uniek: nieuw hoofdstuk over zorgbeleid met interessante handelingsplannen!

NIEUW! NU MET DIGITALE ONDERSTEUNING

Elke abonnee krijgt naast de papieren Dagboek voor de Zorgcoördinator ook toegang tot het Dagboek voor de Zorgcoördinator digitaal. Dit digitale luik bestaat uit 2 delen:

1. Dagboektips: uw digitale agenda afgestemd op uw dagboek

Werkt u met een digitale agenda zoals Outlook of Google agenda, dan is het voortaan mogelijk om deze te linken aan uw dagboek. Door eenmalig een bestandje te importeren krijgt u elke week automatisch in uw digitale agenda een interessante tip in verband school- en personeelsorganisatie. Met één klik kunt u onmiddellijk de meest actuele versie van bijhorende tekst uit het dagboek online consulteren.

dagboektips

2. E-dagboek: het informatieve gedeelte digitaal

Een abonnee krijgt u voortaan ook het hele informatieve gedeelte digitaal ter beschikking. Dit biedt heel wat voordelen:

  • via trefwoorden hebt u onmiddellijk de juiste paragraaf opgezocht;
  • via een aanklikbare link kunt u onmiddellijk de volledige wettekst oproepen;
  • in geval van belangrijke wijzigingen kunt u snel over een aangepaste tekst beschikken;
  • bruikbaar (offline) op een tablet-pc zodat u snel en mobiel het informatief gedeelte van uw dagboek digitaal kunt raadplegen. 

Een abonnee krijgt het dagboek na de paasvakantie toegestuurd. In het begin schooljaar krijgen de abonnees een tweede zending met de aanpassingen aan het informatief gedeelte. Bij deze tweede zending zitten instructies en een unieke persoonlijke code waarmee een abonnee het Dagboek voor de Zorgcoördinator digitaal kan activeren.

VOOR ABONNEES

Bent u abonnee? Zodra u de tweede zending (begin schooljaar) ontvangen heeft, krijgt u de nodige instructies en codes om de digitale ondersteuning te activeren.  u Nadien kunt u hier: 

Abonnees voor het Dagboek voor de Administratief medewerker en het Dagboek voor de Directie klikken best op voorgaande links op digitale ondersteuning voor hun dagboek te verkrijgen.