Lesen und üben, leesboekjes voor jongeren en volwassenen met literaire klassiekers en bewerkingen, ERK-niveaus A1, A2, B1 en B2.
Lesen und üben
Lesen und Üben biedt leesboekjes voor jongeren en volwassenen die hun kennis van de Duitse taal willen aanscherpen en uitbreiden. De readers bevatten zowel originele, authentieke verhalen als bewerkingen van literaire klassiekers (ERK-niveaus A1, A2, B1 en B2).

Alle verhalen worden in context aangebracht. De opdrachten tussen de hoofdstukken bevatten namelijk dossiers, oefeningen en taaltaken die thematisch aansluiten bij het verhaal, of die de nodige achtergrondinformatie en cultuur (actualiteit en Landeskunde) bevatten om het verhaal te begrijpen.

De verhalen laten de lezer veel ademruimte. Hij kan de tekst lezen, lexicale en grammaticale oefeningen maken en alle vaardigheden inoefenen. Via de audio-cd’s kan de lezer het volledige verhaal beluisteren en leert hij de juiste uitspraak kennen.

Internetopdrachten zorgen voor afwisseling en beantwoorden de vraag naar meer achtergrondinformatie. Door de vele op zelfstandigheid gerichte oefeningen zijn de readers niet alleen geschikt voor BZL en vrije ruimte, maar ook als vakantietaak of remediëring.Bij klassikale invoering is een gratis handleiding voor de leerkracht beschikbaar op aanvraag.

2Column_vertegenwoordigers_2
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je vertegenwoordiger staat klaar voor jou!

Contacteer je vertegenwoordiger