cover-au-coeur-du-texten
Au coeur du texte
De reeks Au Cœur du Texte biedt Franse leesboekjes voor jongeren en volwassenen die hun kennis willen aanscherpen en uitbreiden. De readers omvatten originele en authentieke verhalen uit de Franse klassieke literatuur (ERK-niveaus C1/C2).

Alle verhalen worden in context aangebracht. De Activités tussen de hoofdstukken bevatten namelijk oefeningen en taaltaken die thematisch aansluiten bij het verhaal, of die de nodige cultuur en achtergrondinformatie bevatten om het verhaal te begrijpen.

Aan de leesteksten worden spreek-, luister- en schrijfopdrachten gekoppeld en via de audio-cd’s leren ze de juiste uitspraak kennen. Alle vaardigheden komen dan ook veelvuldig aan bod.

De taaltaken en leesstrategieën worden gradueel uitgewerkt via activités avant, pendant et après la lecture (soms aangevuld met een test final). Het interculturele aspect komt aan bod in activités, projets Internet en dossiers.

Door de vele op zelfstandigheid gerichte oefeningen zijn de readers niet alleen geschikt voor BZL, maar ook als vakantietaak of remediëring.

Bij klassikale invoering is een gratis handleiding voor de leerkracht beschikbaar op aanvraag.
2Column_vertegenwoordigers_2
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je vertegenwoordiger staat klaar voor jou!

Contacteer je vertegenwoordiger