Huishoudkunde in de welzijnssector, voedingsleer in de praktijk.
Huishoudkunde in de welzijnssector

Voedingsleer in de praktijk

In deze uitgave wordt bijzondere aandacht besteed aan de integratie van de voedingsleer in de praktijk. In 2016 brengen we een volledig herwerkte versie van Huishoudkunde in de welzijnssector. Het boek verschijnt in vier kleuren met geactualiseerde inhouden. Verder gebruiken we moderne, kleurrijke en levendige foto’s en bieden we als nieuwigheden voorbeelden van gezinssituaties en organisatieplannen aan.

In dit leerwerkboek worden zoveel mogelijke voorbeelden en gevallen uit de praktijk aangehaald. De taken en opdrachten zijn zo gekozen dat ze contextueel zinvol zijn, vaak ook speels van aard. De functionele illustraties maken het geheel luchtiger. Bovendien lanceren we de methodesite http://huishoudkunde.deboeck.com, waarop je dankzij een code uit het boek tal van extra’s zal vinden, zowel voor leerlingen als leerkrachten. Ten slotte voorzien we ook een digitaal boek voor leerlingen en een bordboek voor leerkrachten.

Samen met het naslagwerk Praktische gids voor het huishouden heb je met Huishoudkunde in de welzijnssector alle materiaal voorhanden om de leerplandoelstellingen en de noodzakelijke competenties te bereiken.

2Column_vertegenwoordigers_2
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je vertegenwoordiger staat klaar voor jou!

Contacteer je vertegenwoordiger