Ik ben mijn wachtwoord vergeten

NL FR
 

Wees Wegwijs - verkeersspecialist

bordentrainer

Nieuw: de Wees Wegwijs Bordentrainer 

Hoe goed ken jij de verkeersborden?
Download deze gratis app:
voor IOS
voor Android


Uw partner in het verkeer

Voor rijscholen

Uitgeverij Wees Wegwijs is al ruim 40 jaar dé leverancier van leermiddelen aan rijscholen. Van leerboeken en cd-roms tot digitaal lesgevermateriaal en daknaamborden. Die ervaring op het gebied van verkeersuitgaven zetten we in om  kwalitatief hoogwaardige leermiddelen voor alle rijbewijzen te maken, in samenwerking met vakspecialisten. Betrouwbaar, actueel en up-to-date.

Voor opleidingsinstituten

Zoekt u handboeken voor de vorming van beroepschauffeurs: de verplichte basiskwalificatie vakbekwaamheid of de verplichte nascholing? Op onze site vindt u uitstekend leermateriaal, waaronder een aantal gloednieuwe thematische handboeken. Ons aanbod wordt bovendien voortdurend uitgebreid.

Heeft u vragen over vakbekwaamheid en nascholing? U vindt het antwoord bij de veelgestelde vragen.

Verzorgt uw organisatie verkeers- en mobiliteitsopleidingen? Maak kennis met onze e-learning op maat. Een eigen online oefenplatform voor de leerlingen, met een leerlingvolgsysteem voor de lesgever. Geheel aan uw inhoudelijke wensen aangepast. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voor secundair onderwijs

Ook op het gebied van verkeerseducatie in het secundair onderwijs zijn wij u van dienst. Natuurlijk met de succesvolle totaalpakketten voor Rijbewijs op School in de derde graad. Maar ook met Zone 10 en Zone 100, twee didactisch sterk onderbouwde projecten voor Slimme Mobiele Scholen, de verkeers- en mobiliteitseducatie in de eerste en tweede graad.  

Voor particuliere klanten

De reis naar je rijbewijs begint bij Wees Wegwijs! Met onze theorieboeken, praktijkgidsen en cd-roms voor je auto-, motor- en bromfietsrijbewijs ben je al voor de helft geslaagd. Dankzij de betrouwbare en actuele inhoud en de duidelijke opbouw en uitleg. En dankzij de vele oefenvragen en proefexamens die je klaarstomen voor het examen.


Deze site gebruikt cookies om de gebruiker een betere gebruikservaring te geven