Wie wij zijn

Uitgeverij VAN IN, gevestigd in Wommelgem en Louvain-la-Neuve, is de grootste educatieve uitgeverij in België. Sterke content in combinatie met een pioniersrol op vlak van ontwikkelen van innovatieve leerplatformen en adaptief oefenen vormen een stevige basis. 

Wie kinderen heeft in het basisonderwijs kent ongetwijfeld Bingel (www.bingel.be), hét digitale leerplatform voor het basisonderwijs in Vlaanderen. Bingel kent - sinds zijn lancering in 2011 - een uitzonderlijk succes en bereikt zo’n 80% van de leerlingen in de lagere school met 500.000 oefeningen per dag. Uitgeverij VAN IN heeft met Bingel de prestigieuze International Educational Learning Resources Award in de wacht gesleept op de London Book Fair 2015.

Uitgeverij VAN IN is dus toonaangevend in de markt en speelt een belangrijke rol bij het helpen bereiken van ‘het onderwijs van morgen’, waar gedifferentieerd onderwijs steeds belangrijker wordt. Daarom wordt blijvend geïnvesteerd in kwalitatieve content en in digitale leerplatformen die gepersonaliseerd leren mogelijk maken.

Door de overname in 2016 van Uitgeverij De Boeck door Uitgeverij VAN IN heeft het nieuwe ééngemaakte bedrijf een nog sterker en uitgebreid portfolio aan methodes in Vlaanderen, Brussel en Wallonië, dit zowel voor het basis- als het secundair onderwijs.

Uitgeverij VAN IN is een 100% dochter van het Finse Sanoma Learning, dat actief is in Nederland, België, Finland, Zweden en Polen.

Hoofdkantoor

Uitgeverij VAN IN
Nijverheidsstraat 92/5
2160 Wommelgem

BE 0465 672 452
RPR Antwerpen

+ 32 3 480 55 11
uitgeverij@vanin.be