Wie wij zijn

 

VAN IN is de grootste educatieve uitgeverij in België en een pionier in Vlaanderen op vlak van adaptief oefenen en het inzetten van technologie om de leraren te ondersteunen.

Uitgeverij VAN IN ontwikkelt innoverende leermiddelen voor kinderen, jongeren en volwassenen, die zo dicht mogelijk aansluiten bij wat leerlingen en leraren nodig hebben.

Op die manier boekt het een maximale leerwinst, met oog voor hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Die komen tot stand dankzij de feedback van gebruikers, de inzet en deskundigheid van onze auteurs en de gedrevenheid van ervaren medewerkers.

VAN IN, opgericht in 1833, telt 127 medewerkers en is gevestigd in Wommelgem en Louvain-La-Neuve. VAN IN maakt deel uit van de internationale Sanoma Learning groep. Meer dan ooit is het dé Belgische expert in kwaliteitsvolle oplossingen voor scholen, leraren en leerlingen. Met een oog voor mensen en een hart voor onderwijs. In 2015 won VAN IN in London de International Educational Learning Resources Award voor Bingel, haar digitaal leerplatform voor het Basisonderwijs.

Hoofdkantoor

Uitgeverij VAN IN
Nijverheidsstraat 92/5
2160 Wommelgem

BE 0465 672 452
RPR Antwerpen

+ 32 3 480 55 11
uitgeverij@vanin.be