Informaticalessen.be

Informaticalessen.be biedt ICT-ondersteuning bij het algemene leerproces van je leerling. Met Informaticalessen.be ga je als school voor een duidelijke ICT-aanpak over alle vakken heen. Je zorgt ervoor dat je leerlingen alle aspecten van ICT onder de knie krijgen en met vertrouwen aan de slag gaan met de correcte tools.

Informatica

A-stroom, Arbeidsmarktfinaliteit, B-stroom, Doorstroomfinaliteit, Dubbele finaliteit

Integreer ICT in jouw vak

Informaticalessen.be biedt online lesmateriaal aan waarmee je alle relevante aspecten van ICT functioneel leert inzetten in de klas. Met het heldere, gestructureerde lesmateriaal ga je voor nog betere integratie van ICT met jouw vak.

 

Aan de hand van heldere theorie, aangename, herkenbare oefeningen, visuele presentaties en verduidelijkende video’s beheersen je leerlingen binnen de kortste tijd elk informatica-onderwerp!

 

De oefeningen en theorie zijn zo ontworpen dat leerlingen zelfstandig kunnen werken en de leerkracht kan optreden als begeleider.

 

Je leerlingen ondersteunen in het effectief gebruik van ICT zorgt ervoor dat ze snel beter worden en het nut zullen inzien van de verschillende digitale tools. Benieuwd? Neem zelf eens een kijkje!

Bekijk informaticalessen

Ontdek onze andere methodes

Lift

Secundair onderwijs

Economie

A-stroom, Arbeidsmarktfinaliteit, B-stroom, Doorstroomfinaliteit, Dubbele finaliteit

Hybride methode

Meer info

Pienter

Secundair onderwijs

Wiskunde

A-stroom, Doorstroomfinaliteit, Dubbele finaliteit

Hybride methode

Meer info

Neem contact op met jouw educatief adviseur

Onze educatief adviseurs bezorgen je graag meer informatie over Informaticalessen!