Leren_interprofessioneel_samenwerken
Leren interprofessioneel samenwerken in de gezondheidszorg
Giannoula Tsakitzidis - Paul Van Royen

Leren interprofessioneel samenwerken in de gezondheidszorg bespreekt in drie delen de verschillende stappen die leiden tot een uitgebouwde module interprofessioneel samenwerken in de gezondheidszorg. Het boek richt zich tot studenten en docenten van de deelnemende opleidingen. Maar het is ook voor andere opleiders en verantwoordelijken in de gezondheidszorg zoals apothekers, diëtisten, logopedisten ... een praktisch hulpmiddel bij mogelijke samenwerkingen.

  • Het eerste deel legt de fundamenten voor de ontwikkeling van een onderwijsprogramma ‘interprofessioneel samenwerken’. 
  • Deel twee behandelt de bouwstenen van de modules interprofessioneel samenwerken in de gezondheidszorg (IPSIG). De lezer vindt er een uitgebreide bespreking van de te bereiken competenties en de beroepsprofielen van de deelnemende disciplines. 
  • In het derde deel geven de auteurs een overzicht van de didactische aspecten van de IPSIG-modules.
In deze editie komen belangrijke veranderingen aan bod, zoals de eerstelijngezondheidsconferentie en het nieuwe wettelijke kader gecreëerd door de Wet betreffende de uitoefening van gezondheidsberoepen. Ze biedt ook meer informatie omtrent het ICF-model, een begrippenkader waarmee het mogelijk is het functioneren van mensen te beschrijven.

Bekijk de inhoudsopgave

Bekijk het aanbodasella-de-vos-thumb

Barbara (2)
Kunnen wij je helpen?

Een boek op maat in enkele clicks?

Met Blend kan je eenvoudig een boek op maat samenstellen. Kies uit hoofdstukken van De Boeck en voeg - als je dat wenst - je eigen lesmateriaal toe. Een boek op maat kan al vanaf 10 exemplaren!

Heb je een andere vraag?

Wil je een beoordelingsexemplaar of heb je een andere vraag? Onze accountmanagers staan voor je klaar!

accountmanager@vanin.be

Asella De Vos (alle werkdagen behalve maandag):
+32 (0)472 40 39 55

Barbara De Schrijver 
+32 (0)479 86 90 65