ToegepasteVerloskundeVerpleegkundigen

Toegepaste verloskunde voor verpleegkundigen
Toegepaste verloskunde voor verpleegkundigen introduceert verpleegkundigen tot de wereld van de verloskunde. Dit praktische handboek volgt alle stadia van de zwangerschap, van preconceptie tot kraambed.

Het merendeel van de hoofdstukken wordt voorafgegaan door een korte inleiding over een fictieve patiënt, zodat studenten zich meteen kunnen inleven. De auteurs verduidelijken de raakvlakken met de verpleegkunde en omschrijven de mogelijke taken van de verpleegkundige in elke situatie.

Een handig trefwoordenregister, duidelijke symbolen bij de verpleegkundige handelingen en een samenvatting na elk hoofdstuk maken deze kleurenuitgave een onmisbaar instrument voor elke verpleegkundige.

Welke onderwerpen komen aan bod in het handboek? Ontdek de prijs van het handboek en andere bestelinfo Doorblader een voorbeeldhoofdstuk uit Toegepaste verloskunde

 

AsellanKellyGOED

Kunnen wij u helpen?

Een boek op maat in enkele clicks?

Met Blend kunt u eenvoudig een boek op maat samenstellen. Kies uit hoofdstukken van De Boeck en voeg - indien u dat wenst - uw eigen lesmateriaal toe. Een boek op maat kan al vanaf 10 exemplaren!

Hebt u een andere vraag?

Wenst u een beoordelingsexemplaar of hebt u een andere vraag? Onze accountmanagers staan voor u klaar!

accountmanager@vanin.be

Asella De Vos (alle werkdagen behalve maandag):
+32 (0)472 40 39 55

Kelly Bosschaerts (alle werkdagen behalve woensdag en vrijdag):
+32 (0)476 80 01 42