E4Progress: sneller op weg in MS Office

Het populaire softwarepakket MS Office blijft een onmisbaar hulpmiddel in het professionele leven. Veel studenten zijn echter onvoldoende vertrouwd met de mogelijkheden van Excel, Word, PowerPoint en Outlook.

Het online-oefensysteem van E4Progress helpt hen sneller op weg door de theorie aan opdrachten te koppelen en meteen feedback te geven. Zo kunt u zich concentreren op het lesgeven.


Waarom kiezen voor E4Progress?

  • E4Progress helpt uw studenten sneller naar het gewenste niveau bij het begin van het academiejaar, zodat u op schema blijft met uw lessen. Ze kunnen de onlinecursus zowel thuis als op school volgen. Fiches verduidelijken de verschillende stappen naar de correcte oplossing van een oefening.
  • U hoeft niet langer eigenhandig elke oefening van uw studenten te corrigeren. E4Progress geeft hen in real time feedback, waardoor ze zelfstandig vooruitgang boeken. Uw studenten leren de theorie al doende, via opdrachten die gaandeweg stijgen in moeilijkheid. Als een oplossing niet correct is, vertelt E4Progress hen precies waar ze een fout hebben gemaakt.
  • De overzichtelijke rapportage staat u toe om de vorderingen van elke student individueel op te volgen, maar u kunt ook de resultaten van de groep in zijn geheel bekijken. Als een echte coach kunt u bijsturen waar nodig.logo_E4P

 


 


Starten vanuit de les
Starten vanuit les2
Starten vanuit een opdracht
Starten vanuit opdracht2

 

AsellanKellyGOED

Kunnen wij u helpen?

Een boek op maat in enkele clicks?

Met Blend kunt u eenvoudig een boek op maat samenstellen. Kies uit hoofdstukken van De Boeck en voeg - indien u dat wenst - uw eigen lesmateriaal toe. Een boek op maat kan al vanaf 10 exemplaren!

Hebt u een andere vraag?

Wenst u een beoordelingsexemplaar of hebt u een andere vraag? Onze accountmanagers staan voor u klaar!

accountmanager@vanin.be

Asella De Vos (dinsdag tot vrijdag):
+32 (0)472 40 39 55

Kelly Bosschaerts (maandag):
+32 (0)476 80 01 42