Tijd voor Taal accent - Taal


Tijd voor Taal accent taal voor het derde leerjaar.

Leg je eigen accent in taalonderwijs

Duizenden leerkrachten brengen vol enthousiasme taalonderwijs op maat van hun leerlingen, gesteund door het sterke organisatiemodel, de interactieve en coöperatieve werkvormen, de motiverende contexten en de uitdagende taakgerichte opdrachten van Tijd voor Taal accent. 

Meer dan honderdduizend leerlingen vinden via onze methode taalonderwijs opnieuw leuk dankzij de fijne thema’s, de ‘uit het leven gegrepen’ taken, de aanstekelijke humor en de mooie materialen. Tijd voor Taal accent ondersteunt ook honderden tevreden directies en zorgcoördinatoren in het uitwerken van een taalbeleid op maat van hun school, met oplossingen voor de noden die elke leerkracht en elke leerling heeft.

Lees meer over de methode


Ontdek het online leerplatform bingel voor de leerlingen van de lagere school.

Bingel

Oefenen staat centraal op bingel. Daarom is het online leerplatform bingel een extra troef voor scholen en leerkrachten om leerlingen te ondersteunen in hun leerproces.

We zetten voor jou de belangrijkste kenmerken op een rijtje:

  • In bingel heeft elk leerjaar een apart eiland met een heel eigen sfeer.
  • Leerlingen kunnen ook bingelen op tablets.
  • Bingel maakt online oefenen haalbaar en uitdagend door de gevarieerde oefenvormen, de automatische niveau-aanpassing, het behalen van pingping, de mini-games, de sterk uitgebreide avatarmogelijkheden, ...
  • Er zijn bijna 4000 methodegebonden oefeningenreeksen beschikbaar die u kunt inzetten voor huiswerk, contractwerk, vrij oefenen, … en dat zowel thuis als in de klas.
Ga naar bingel


Educatief adviseurs basisonderwijs Uitgeverij VAN IN.

Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer informatie over onze methode of wens je een presentatie op je school? Onze educatief adviseurs staan voor je klaar.

Contacteer je educatief adviseur