573890_1
71300_COV GEOGENIE 6 LWB
Bekijk het aanbod
GeoNatura

Geïntegreerd leerplan aardrijkskunde en natuurwetenschappen

Naar aanleiding van de nieuwe eindtermen voor aardrijkskunde en natuurwetenschappen in de derde graad van het tso en kso (in voege: september 2017) brengen we een nieuwe methode volledig op maat van het geïntegreerd leerplan aardrijkskunde-natuurwetenschappen voor het katholiek onderwijs.

Richtingen die vroeger geen natuurwetenschappen hadden, kunnen vanaf september 2017 aan de slag met GeoNatura, onze nieuwe methode die volledig is geschreven op maat van het geïntegreerd leerplan aardrijkskunde-natuurwetenschappen! 

Een hele uitdaging, maar met het ervaren auteursteam van vakdidactici aardrijkskunde en biologie bundelen we in GeoNatura onze expertise, zodat leerkracht en leerling feilloos aan de slag kunnen. Met GeoNatura hoef je je geen zorgen te maken over de nieuwe leerinhouden biologie.

Krachtlijnen van de methode:

  • geschreven door leerkrachten aardrijkskunde en biologie met ervaring in het werkveld
  • een gemeenschappelijke aanpak over de vakken heen (al wordt ook rekening gehouden met de eigenheid van elk vak)
  • compacte hoofdstukken
  • actueel en zorgvuldig gekozen bronnenmateriaal
  • motiverende werkvormen
  • taalgebruik afgestemd op de doelgroep
Hoe werk je met GeoNatura?
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur