Van Dale via diddit

Van-Dale_2

Handig en voordelig: 5 talen in 1 onlinewoordenboek

Van Dale en Uitgeverij VAN IN slaan de handen in elkaar en bieden een innovatieve oplossing voor scholen en hun leerlingen. Via het digitale leerplatform diddit kun je nu online voordelig gebruik maken van de woordenboeken van Van Dale. 

Van Dale via diddit bevat de 5 populairste talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans. Zo heb je meer dan 1 miljoen actuele betekenissen, voorbeelden, vertalingen ... Je leerlingen hebben dan in de klas of tijdens het huiswerk maken altijd toegang tot de juiste vertaling van woorden, de spelling ... 

Voordelen

  • Online toegang tot de woordenboeken in 5 talen
  • Een extra woordenboek Nederlands, speciaal voor tso- en bso-richtingen
  • Elk woord met spelling, betekenis, vertaling, uitspraak
  • Werkt op digiborden, tablets, pc’s …
  • Toegang voor het lerarenteam én alle leerlingen van de school
  • Beschikbaar op school én thuis
  • Alles op 1 scherm: wissel snel tussen verschillende woordenboeken


Probeer gratis tot de herfstvakantie

Maak in september en oktober 2019 gratis kennis met de woordenboeken van Van Dale via diddit. Jouw hele school krijgt tot de herfstvakantie toegang tot de onlinewoordenboeken van 5 talen. Leerlingen kunnen kennismaken met de voordelen van betrouwbare digitale woordenboeken in diddit op school en thuis!

Vind je het super om het hele schooljaar met Van Dale via diddit te blijven werken? Vraag dan eenvoudig je definitieve toegang aan. Zo niet, dan wordt de gratis proefperiode automatisch stopgezet bij de start van de herfstvakantie.Vraag je gratis proefperiode aan
screenshot_VanDale3
Bekijk onze handige rondleiding in de onlinewoordenboekenWil je na de proefperiode Van Dale via diddit bestellen?

Na de gratis proefperiode kan je instappen op de betaalde versie van Van Dale. Jouw school betaalt dan de volgende tarieven:

Wie? Toegang diddit? Prijs?
Leerkrachten Comfort Pack € 10 per schooljaar geldig voor het leerkrachtenteam
Leerlingen Leerlinglicentie  € 3 per geactiveerde licentie per schooljaar

 

De Comfort Packs voor leerkrachten worden bij bestelling gefactureerd, de leerlinglicenties worden eind februari gefactureerd.Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur