cover-2017bedrijfsbeheer

De reeks Bedrijfsbeheer is een serie leerwerkboeken voor het vak bedrijfsbeheer in diverse studierichtingen van de verschillende onderwijskoepels.


Bedrijfsbeheer

De standaardwerken voor het behalen van het getuigschrift van Bedrijfsbeheer

De boeken Bedrijfsbeheer zijn leerwerkboeken voor diverse studierichtingen van de verschillende onderwijskoepels. De leerwerkboeken kunnen ook gebruikt worden in middenstandsopleidingen en het volwassenenonderwijs.

De boeken Bedrijfsbeheer enten zich volledig op het hedendaags ondernemerschap en zijn opgesteld rond het bereiken van bepaalde competenties die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van een onderneming. Hierbij staat het opstellen van een ondernemingsplan centraal. De leerlingen krijgen een blanco ondernemingsplan voorgeschoteld dat doorheen de boeken aangevuld wordt. 

Bedrijfsbeheer 2017 (Herman Sneyers, Rembert Henderix) biedt leerstof en opdrachten geïntegreerd aan. Bij elk onderwerp zijn de leerlingen duidelijk gemarkeerd. Dankzij de gevarieerde oefeningen en praktijktoepassingen kan de leerling de theorie snel verwerken. De frisse opmaak maakt van dit boek een aangenaam werkinstrument op maat van de leerling.

Bedrijfsbeheer (Koenraad Smekens) vertrekt altijd van een concrete situatie of een praktijkdocument waarbij verkennende vragen horen. Daarna biedt het boek een grondige uitdieping van de leerstof, met als afsluiter een flink aantal opdrachten.

De boeken beschikken over een sterk uitgebouwde en up-to-date gebrachte methodesite http://bedrijfsbeheer.deboeck.com met alle webopdrachten, extra oefeningen, interactieve oefeningen en Excelwerkbladen uit het boek, een checklist met overzicht van de doelstellingen per hoofdstuk, actuele artikels, een leerkrachtengedeelte …

Bedrijfsbeheer onderscheidt zich door: 
  • de toepassing van de meest recente richtlijnen en leerplandoelstellingen
  • de keuze tussen twee sterke leerwerkboeken die dezelfde leerstof elk op een eigen manier aanbrengen
  • het ondernemingsplan dat doorheen de boeken opgebouwd en aangevuld wordt
  • de uitgebreide methodesite die naast extra materiaal steeds beschikt over de meest actuele informatie en aanvullingen
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur