Boekhouden met BOB brengt de leerstof boekhouden met een softwarepakket voor de 3de graad tso.
Boekhouden met BOB

Leerstof boekhouden met een softwarepakket voor de 3de graad tso

De reeks Boekhouden met BOB combineert de gebruiksvriendelijkheid van de Windowsgestuurde BOB met het beproefde didactische concept van de leerwerkboeken.

De leerwerkboeken brengen boekhouden met een softwarepakket op maat van de leerling. De leerinhouden worden geleidelijk in een stijgende lijn van moeilijkheidsgraad aangebracht, en dit steeds volgens een duidelijke structuur waarin de leerling gemakkelijk zijn weg vindt. Het verwerven van praktische vaardigheden gaat steeds samen met het nodige inzicht. Daarom bieden de boeken een goed evenwicht tussen invuloefeningen in het boek en opdrachten aan de pc. De realistische cases, heldere structuur met bijhorende opmaak en bevattelijk aangeboden leerstof maken van Boekhouden met BOB een aangenaam en efficiënt werkinstrument. Het systeem neemt bovendien tussentijdse back-ups waardoor de leerlingen telkens met de juiste gegevens starten.

BOB 50

In Boekhouden met BOB 50 wordt er overgeschakeld naar de nieuwste software: BOB 50. Voor het grootste deel sluit dit pakket aan bij BOB Software 3.3; daarnaast werden enkele extra functies toegevoegd en werd de werking vereenvoudigd en de navigatie meer zichtbaar gemaakt, o.a. door de uitbreiding van sneltoetsen, een duidelijke menustructuur en intuïtieve aanduiding van de functies. Dit betekent dat het nieuwe pakket niet alleen sneller te doorgronden valt, maar daarnaast ook gemakkelijker te bedienen is en een hedendaagse uitstraling heeft door de nieuwe, actuele interfaces. 
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je vertegenwoordiger staat klaar voor jou!

Contacteer je vertegenwoordiger