Boekhouden met BOB brengt de leerstof boekhouden met een softwarepakket voor de 3de graad tso.

Boekhouden met BOB

Leerstof boekhouden met een softwarepakket voor de 3de graad tso

De reeks Boekhouden met BOB combineert de gebruiksvriendelijkheid van de Windowsgestuurde BOB met het beproefde didactische concept van de leerwerkboeken.

De leerwerkboeken brengen boekhouden met een softwarepakket op maat van de leerling. De leerinhouden worden geleidelijk in een stijgende lijn van moeilijkheidsgraad aangebracht, en dit steeds volgens een duidelijke structuur waarin de leerling gemakkelijk zijn weg vindt. Het verwerven van praktische vaardigheden gaat steeds samen met het nodige inzicht. Daarom bieden de boeken een goed evenwicht tussen invuloefeningen in het boek en opdrachten aan de pc. De realistische cases, heldere structuur met bijhorende opmaak en bevattelijk aangeboden leerstof maken van Boekhouden met BOB een aangenaam en efficiĆ«nt werkinstrument. Het systeem neemt bovendien tussentijdse back-ups waardoor de leerlingen telkens met de juiste gegevens starten.

BOB 50 - deel 1, herwerkt in 2019

In Boekhouden met BOB 50 werk je nu met de nieuwste software: BOB 50, versie 6.0. De case, die de rode draad doorheen de uitgave vormt, speelt zich af in 2018. Hij volgt de regels van de nieuwe boekhoudwetgeving en dus ook het aangepaste rekeningenstelsel.
Ook de installatie en het opstarten van het pakket (eenmalig, via Knooppunt) verloopt nu helder en eenduidig.

Bekijk de volledige uitgave


 

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur