Handelwijs, handel voor de A-stroom en tso.
Handelwijs

Leer de wereld van de handel op een herkenbare wijze kennen


Handelwijs is een gevarieerde, overkoepelende reeks voor de eerste graad van de A-stroom en de tweede graad tso van het Katholiek Onderwijs, waarin de leerlingen de wereld van de handel leren kennen.

De boeken zijn uitgewerkt volgens het technologische stappenplan waarbij een spilgezin (de consument) of spilbedrijf centraal staat. De herkenbare situaties brengen de handelswereld dicht bij de leerlingen. • Er wordt veel aandacht besteed aan het aanleren van attitudes zoals burgerzin, gezondheidseducatie en milieubewustzijn. 

Handelwijs werkt met het didactische boekhoudpakket BoekPlusSoft en het beproefde computerprogramma Fvisem. Voor de leerkracht zijn er bij elke uitgave een ingevuld leerwerkboek en een bordboek beschikbaar. 

De troeven: 

  • Geïntegreerde ICT-opdrachten, zowel in de boeken als op de methodesite
  • Dicht bij de leefwereld van de jongeren
  • Een duidelijke structuur volgens het technologische stappenplan
  • Heldere lay-out en sterke visuele ondersteuning met authentieke documenten, foto’s, mindmaps en overzichtelijke schema’s
Bekijk het aanbod
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur