Waarom kiezen voor Lift?
  • Aan de hand van een grote variatie aan activerende werkvormen speelt Lift voortdurend in op de leefwereld van je leerlingen.

  • Lift is volledig leerplanconform, met aparte leerpakketten voor Katholiek Onderwijs Vlaanderen en het gemeenschapsonderwijs (+OVSG) in de A-stroom. We voorzien ook een apart leerpakket voor de B-stroom, waarin we rekening houden met de specifieke noden van deze doelgroep.

  • De duidelijke structuur van de hoofdstukken zorgt ervoor dat je leerlingen steeds weten wat ze moeten kennen. Bekijk onze video over de structuur.

  • Verschillende trajecten in het leerwerkboek en op diddit maken differentiatie haalbaar in elke klas. Onderaan deze pagina vind je een video over onze aanpak van differentiatie.

  • Lift biedt gebundelde thema’s, zodat je leerlingen niet het hele leerwerkboek moeten meezeulen. Dat maakt het ook gemakkelijker om de leerstof over twee leerjaren te spreiden, als je dat wenst. 

  • Op het onlineleerplatform diddit bieden we niet enkel interactieve opdrachten, een bordboek en een digitaal boek voor de leerling, maar ook actualiteit om je lessen up-to-date te houden.

  • Handige ICT-fiches en ondersteuning bij de computationele vaardigheden zorgen ervoor dat je ook deze uitdaging aankan.


Wil je meer weten over al deze troeven? Doorblader dan onze uitgebreide presentatie.

Bekijk onze video over differentiatie 

Iedere leerling een opdracht op zijn of haar niveau, het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het levert lege pagina's op in leerwerkboeken en vraagt extra inspanningen van de leerkracht. Met Lift willen we de papierberg beperken en differentiatie haalbaar maken. Ontdek in deze video hoe we dit aanpakken. 


Lees meer over de structuur
Bekijk de presentatie van Lift voor de infosessies
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie op je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur