StartSEIn is dé methode voor het realiseren van de leerplandoelstellingen van SEI en de gemeenschappelijke doelstellingen van SEI en WW.
StartSEIn

Leerplandoelstellingen van SEI en de gemeenschappelijke doelstellingen van SEI en WW

Het is een totaalmethode, die leerkrachten en leerlingen begeleidt op een verkenningstocht langs de talrijke invloeden van de economie op het dagelijkse leven.

Om de interesse van de leerling voor economische principes op te wekken, wordt bijzondere aandacht besteed aan de herkenbaarheid van de beginsituaties. De oefeningen en actuele artikels sluiten hier in StartSEIn direct bij aan.

Daarnaast is StartSEIn erg gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor de leerling. De overzichtelijke indeling, de precieze omschrijvingen van de doelstellingen, de begrippen in de begrippenlijst en de verklaringen van de schooltaalwoorden in voetnoten, de heldere syntheses en de nuttige overzichten van wat de leerling na elk hoofdstuk moet kennen en kunnen, bieden houvast.
 
Met het uitgebreide aanbod aan alternatieve werkvormen kan u de leerstof op een gevarieerde manier aanbieden. De methodesite http://modernewetenschappen.deboeck.com biedt verdere didactische ondersteuning in de vorm van oefeningen, meer actualiteit, meer variatie.

StartSEIn onderscheidt zich door:
  • de aangepastheid aan de leerling (herkenbaar, gebruiksvriendelijk, gestructureerd)
  • de gevarieerde werkvormen en activerende aanpak
  • de aantrekkelijke opmaak in kleur
  • de uitgebreide methodesite voor leerling en leerkracht
  • de volledige handleiding met jaarplan en didactische tips
  • de mogelijkheid met het i-board te werken
diddit_logo_Q_tagline
diddit, het online leerplatform
Bij alle leerwerkboeken krijg je diddit als digitale bonus: differentiatie, evaluatie, inspiratie en oefenen op maat. Exclusief op één plek bij elkaar, helder en eenvoudig.

Ontdek alles over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur