Ontdek de boeken fysica voor het tso van het gemeenschapsonderwijs!
Sirius-T

Fysica voor tso in het GO!

Naar aanleiding van de nieuwe leerplannen voor de tweede graad van het tso en kso (in voege sinds september 2015) lanceerden we de werkboeken Sirius-T 3 en 4. Met deze nieuwe uitgaven bieden we materiaal aan om alle leerplandoelen fysica uit het basisgedeelte te realiseren. Sirius-T is qua opbouw en vormgeving gebaseerd op Sirius, maar werd op de juiste manier aangepast aan de noden van de tso- en kso-leerling.

Deze leermiddelen zijn afgestemd op de leerplannen Sociale en technische wetenschappen, Lichamelijke opvoeding en Sport, Topsport, Plant- dier- en milieutechnieken, Bouw- en houtkunde, Elektriciteit-elektronica, Elektromechanica, Fotografie, Audiovisuele vorming en Beeldende en architecturale vorming van het GO!.

Troeven:

  • Methodesite met extra materiaal voor leerkracht en leerling
  • Rustige bladspiegel en compacte structuur
  • Extra aandacht voor toepassingen
  • Geschreven door leerkrachten uit het tso die door de eigen leservaring vertrouwd zijn met de noden van de doelgroep

Opgelet:
Sirius wordt niet aangepast in het kader van de modernisering 2021. Uw nieuwe methode GENIE Fysica GO!, conform de nieuwe eindtermen,  is beschikbaar vanaf september 2021 voor jaar 3.

Bekijk het aanbod
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur