Ontdek computerwijs, een reeks boeken om leerlingen secundair onderwijs ICT-vaardigheden te leren.
Computerwijs
Met het oog op een degelijke ICT-toekomst in de derde graad en het hoger onderwijs gaat Computerwijs voluit voor het gestructureerd aanbrengen en inzichtelijk, geïntegreerd en functioneel trainen van basisvaardigheden ICT.

De methode Computerwijs omvat subreeksen voor de eerste graad (Basics, 2 Handel en BVL Kantoor en verkoop) en voor de tweede graad Handel en Handel-talen (3H en 4H). Daarnaast is er ook nog het uitgebreid gamma modules per leerstofonderdeel. Computerwijs is een dynamische reeks die voortdurend aangepast wordt aan de nieuwste evoluties en inzichten in ICT. Alle boeken zijn daarom beschikbaar voor verschillende versies van het besturingssysteem Windows en het softwarepakket Office.

Troeven:

  • Het aanbod aan oefeningen is omvangrijk en gevarieerd, zodat differentiatie echt mogelijk wordt
  • De essentiële basisvaardigheden worden klassikaal op een uiterst gestructureerde wijze behandeld en ingeoefend worden.
  • Bij het klassikaal aanbrengen van de basisvaardigheden worden de leerlingen voortdurend geprikkeld en geconfronteerd met hun handelen (‘Waarom doe ik dat zo’?, ‘Is dit de beste methode?’).
  • Leerlingen worden gemotiveerd om specifieke opdrachten zelfstandig, inzichtelijk en dus ook succesvol op te lossen.

Code:

Elk boek waarin Typ-Top gebruikt wordt bevat een code waarmee de leerling toegang krijgt tot de Typ-Top online applicatie. Voor gebruikers van Computerwijs is deze code 1 jaar geldig.
Wanneer de einddatum van de licentie is verstreken, kan de leerling een verlenging bekomen door een extra code aan te schaffen. Hiermee krijgt hij opnieuw een jaar toegang tot de applicatie voor de prijs van 5 Euro.

Een leerkracht kan zijn licentie in een keer voor vijf jaar verlengen en betaalt hiervoor 15 Euro.

Bestel een code

Bekijk het aanbod
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie op je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur