ICT-integratie vormt als ideaal naslagwerk een extra ondersteuning voor de ICT-opdrachten.
ICT-integratie

Extra oefening van ICT op maat van de derde graad tso

ICT-vaardigheden worden in verschillende vakken geïntegreerd aangebracht. Heel wat leerkrachten stellen daarbij vast dat de ICT-vaardigheden van hun leerlingen best nog wat extra omkadering en oefening kunnen gebruiken. ICT-integratie biedt hierop een antwoord. ICT-integratie vormt als ideaal naslagwerk een extra ondersteuning voor de ICT-opdrachten.

ICT-integratie is in eerste instantie een methode op maat van de derde graad tso. Alle ICT-vaardigheden uit het leerplan van het studiegebied Handel komen in ICT-Integratie aan bod. Ook voor leerlingen uit andere studiegebieden geven deze ICT-vaardigheden een goede basis om te werken met de verschillende pakketten van MS Office 2016.

Op een frisse en intuïtieve manier worden de bewerkingen in MS Word, MS Excel, MS Publisher, MS PowerPoint en MS Access uitgelegd aan de hand van praktische voorbeelden en oefeningen.
Bekijk het aanbod
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie op je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur