MS Outlook
MS Outlook
Een taak van werknemers in een bedrijf is communiceren met collega’s, leveranciers en klanten. Efficiënt kunnen werken met Ms Outlook is daarbij een noodzaak. Deze heldere gids toont met duidelijke schermafbeeldingen alle mogelijkheden van het programma.

Ms Outlook 2010 is een computerprogramma van Microsoft. Ms Outlook is software waarmee u e-mailberichten kunt verzenden, ontvangen en verwerken. Het is bijzonder krachtig voor het beheren van uw agenda en contactpersonen.

In dit boek wordt het programma MS Outlook 2010 stap voor stap besproken. Een van de vele taken van een werknemer in een bedrijf is het uitwisselen van informatie en communiceren met collega’s, leveranciers en klanten.

Dankzij Ms Outlook kun je e-mails, afspraken, adressen en taken bijhouden, archiveren en beheren en dat allemaal binnen hetzelfde programma.

Bekijk het aanbod
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie op je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur