banner_houmeopdehoogte_macroscoopOntdek de reeks Natuurwetenschappen-T, natuurwetenschappen voor de tweede graad tso en kso.
Natuurwetenschappen-T

Natuurwetenschappen voor de 2de graad tso en kso

Deze reeks verstrekt leerlingen de juiste info over wetenschappen, zodat ze later met een kritische blik naar hun leefwereld kunnen kijken.

Naar aanleiding van het geactualiseerde leerplan natuurwetenschappen voor het tso en kso van het GO! (in voege: september 2015) worden de leerwerkboeken en handleidingen van Natuurwetenschappen T-3 (2015) en Natuurwetenschappen-T 4 (2016) inhoudelijk grondig herwerkt. En dat is niet het enige dat verandert: vanaf komend schooljaar kan u met uw leerlingen in de wetenschapslessen aan de slag met een vierkleurenuitgave van Natuurwetenschappen-T3!

Voor wie is Natuurwetenschappen-T bestemd?
Artistieke opleiding, Beeldende en architecturale kunsten, Bio-esthetiek, Bouwtechnieken, Brood en banket, Creatie en mode, Dans, Elektrotechnieken, Grafische media, Handel, Handel-talen, Hotel, Houttechnieken, Maritieme technieken dek, Maritieme technieken motoren, Mechanische technieken, Muziek, Slagerij en vleeswaren, Toerisme, Woordkunst-drama.
Bekijk het aanbod
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie op je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur