cover_NTC_1eGR
Netwerk TaalCentraal

Leerwinst, gebruikscomfort én lesplezier in 1

Netwerk TaalCentraal zet in op een volledig geïntegreerde aanpak, voor de eerste graad van de A-stroom, tweede en derde graad aso & tso. De reeks benadert Nederlands als een centrale vaardigheid, voor een succesvolle (school)carrière. 

Deze methode inspireert en stimuleert een creatieve aanpak. Leerwinst, lesplezier en gebruikscomfort staan hierbij centraal. In de eerste graad is Netwerk TaalCentraal beschikbaar in 3 versies: als bronnenboek met werkboek, als leerwerkboek én als leerwerkboek met extra structuur voor een optimale steun naar leerlingen toe.

Bij Netwerk TaalCentraal 1 krijg je automatisch gratis toegang tot Opstap Taalscreening A, een uniek taalscreeningsinstrument voor begrijpend lezen en luisteren.


Ontdek alle troeven per graad Bekijk het volledige aanbod van Netwerk TaalCentraal
diddit_logo_Q_tagline
diddit, het online leerplatform
Bij alle leer(werk)boeken krijg je diddit als digitale bonus: differentiatie, evaluatie, inspiratie en oefenen op maat. Exclusief op één plek bij elkaar, helder en eenvoudig.

Ontdek de meerwaarde van diddit!

Bestellerarenmateriaal-lang
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur