Praktische gids voor het huishouden, naslagwerk voor verzirging, textielzorg en interieurzorg.
Praktische gids voor het huishouden

Naslagwerk voor verzorging, textiel- en interieurzorg

Praktische gids voor het huishouden is een naslagwerk voor alle leerlingen en leerkrachten die te maken krijgen met verzorging, textiel- en interieurzorg. Het boek komt tegemoet aan de gewijzigde leerplannen verzorging en voeding in de tweede graad.

In 2016 brengen we een volledig herwerkte versie van Praktische gids voor het huishouden. Het boek verschijnt in vier kleuren met geactualiseerde inhouden. Verder gebruiken we moderne, kleurrijke en levendige foto’s en bieden we als nieuwigheid een heel nieuw evaluatieluik aan.

Bovendien lanceren we de methodesite http://huishoudkunde.deboeck.com, waarop je dankzij een code uit het boek tal van extra’s zal vinden, zowel voor leerlingen als leerkrachten. Tenslotte voorzien we ook een digitaal boek voor leerlingen en een bordboek voor leerkrachten.

Samen met het naslagwerk Huishoudkunde in de welzijnssector heb je met Praktische gids voor het huishouden alle materiaal voorhanden om de leerplandoelstellingen en de noodzakelijke competenties te bereiken.
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur