WW
WW

Activerende methode wetenschappelijk werk voor de A-stroom

WW realiseert van de leerplandoelstellingen van wetenschappelijk werk (WW) en de gemeenschappelijke doelstellingen SEI en WW. De methode stimuleert de onderzoeksvaardigheden van de leerlingen via een contextuele benadering en aan de hand van haalbare oefeningen en experimenten.

De huidige editie van WW – leerwerkboek behandelt de contexten Elektriciteit, Kracht en druk, Zinken-zweven-drijven, Indeling van stoffen, Licht en kleur, Microscopie, Biotoopstudie en Vergelijkend onderzoek.

De handleiding bij WW bezorgt de leerkracht de nodige ondersteuning. Naast een ingevuld leerwerkboek en jaarplan vind je online o.m. een reeks nieuwe werkblaadjes die al in de klas getest zijn, maar ook heel wat andere extra’s voor een derde uur WW of voor differentiatie en verdieping. Dit materiaal is zeker ook geschikt voor het STEM-onderwijs.

Bij deze reeks horen ook drie projectbundels (Bellen en blazen, Mobiliteit en Milieu) waarin de gemeenschappelijke doelstellingen voor WW en SEI centraal staan. De projectbundels Mobiliteit en Milieu zijn in 2017 inhoudelijk geactualiseerd en hebben vanaf heden een aantrekkelijke lay-out in kleur.

Bekijk het aanbod
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur