Hoe maak ik een account aan op My VAN IN?

In dit filmpje leer je stap voor stap hoe je een account aanmaakt op My VAN IN, het portaal dat toegang biedt tot alle onlineleerplatformen van uitgeverij VAN IN.

• Ga naar www.myvanin.be en klik op ‘Registreren’.
  • Je kunt kiezen om een traditionele login aan te maken met je e-mailadres en een paswoord.
  • Of je kunt een account aanmaken door je inloggegevens van Smartschool, Microsoft of Google te gebruiken en ervoor te kiezen om deze login ook als diddit-login te gebruiken.

Opgelet, heb je al een account voor iDiddit, diddit of Mijnlesmateriaal.be? Dan kun je gewoon deze gebruiken! Je kunt met eenzelfde account inloggen op al onze platformen voor het secundair onderwijs.

Belangrijk

Na het aanmaken van een account kun je nog steeds je Google-, Smartschool- of Microsoft-gegevens linken aan je account. Zo heb je meerdere opties om in te loggen als je dat wenst. Dat kan heel makkelijk in je Persoonlijke instellingen in My VAN IN.