Waarmee kunnen we je helpen?

Selecteer hieronder je onderwijstype

Uitgeverij VAN IN

Nijverheidsstraat 92/5

2160 Wommelgem

BE 0465.672.452

Bereikbaarheid

 

Met het openbaar vervoer:

 

Met de trein: tot in Antwerpen Centraal, neem dan tram 8 in halte “Astrid” (aan het Astridplein) tot eindehalte Park & Ride Wommelgem.
Dan wandel je nog een 20-tal  minuten tot aan Uitgeverij VAN IN (via de Autolei – rechtsaf Ternesselei – onder autosnelweg door aan rondpunt links naar Nijverheidsstraat – 1 km wandelen en je  komt aan bij onze kantoren.

 

Met de auto:

  • Vanuit Antwerpen: Afrit 18 op de E313, rechtaf richting R11/Autolei. Ga op de R11 de eerste rijstraat links in (de Van Tichelenlei). Aan het rondpunt rechtdoor via 2de afslag naar de Nijverheidsstraat.
  • Vanuit Hasselt/Turnhout: Afrit 18 op de E313, rechtsaf naar de R11/Autolei. Meteen rechts naar de Ternesselei. Onder de autostrade door tot aan het rondpunt, daar 3de afrit nemen naar de Nijverheidsstraat.

 

Parking ​

 

Er zijn parkeerplaatsen voor, naast en achter het gebouw.
Aan de zijkant van de parking zijn er enkele laadpalen voor elektrische wagens voorzien.
Ook je fiets kan parkeren in enkele overdekte  fietsenstallingen op de parking.

Melding gevoelige onderwerpen

Onze leermiddelen worden met veel zorg en betrokkenheid ontwikkeld. De aansluiting van onze lesmaterialen op een steeds veranderende samenleving heeft onze permanente aandacht.  Daarom ook stelden we richtlijnen op rond inclusie en diversiteit waarmee we nieuwe leermiddelen maken. Ons doel is dan ook steeds om inclusieve leermiddelen te creëren waarin elke leerling zichzelf en zijn omgeving vertegenwoordigd ziet.

 

Ondanks de hoge mate van zorgvuldigheid kan het onverhoopt voorkomen dat er termen, woorden of afbeeldingen worden gebruikt die niet meer passend zijn in de samenleving.

 

Kom je iets tegen? Laat het weten en jouw tips komen meteen bij de makers terecht. 

Geef hier je melding door