Dag van de leraar 2023

Helpende handen nodig op school? Snak je naar ondersteuning in de klas? Dan hebben wij goed nieuws: ter ere van de dag van de leraar staan wij vrijwillig bij jou in het krijt.

 

Ja hoor, je leest het goed. Een bende gemotiveerde VAN IN-collega’s trekt de komende maanden op pad om jullie te ondersteunen of even te ontzorgen in je klas of op school. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan het onderwijs in tijden van lerarentekorten.

 

Deze actie is afgelopen.

 

We hebben maar liefst 214 opdrachten ontvangen! We gaan hier nu mee aan de slag en gaan op zoek naar een match. Werd je opdracht geselecteerd, dan contacteren we je persoonlijk in de week van 23/10.

Bezorg ons snel jouw idee!

Bedenk taken waar jullie je een keertje niet mee willen bezighouden. Wij komen ze dan zonder morren uitvoeren. Maar liefst 30 scholen zien binnenkort hun wens vervuld worden.

 

Zo zit het praktisch:

Stuur tussen 5 oktober en 15 oktober jullie ideeën door via onderstaande knoppen

Wij zoeken de beste match tussen jullie vraag en onze “hulpleerkrachten”

Wacht geduldig af

Vinden we de match voor je? Dan contacteren we je in de week van 23/10

Goed om weten:

We komen helemaal gratis helpen, maar vragen wel toestemming om enkele beelden te maken voor onze website en sociale media. Zo kunnen we onze actie en jouw school positief in de verf zetten!


Opgelet!

Jammer genoeg hebben we slechts capaciteit voor 30 opdrachten. Dit betekent dat we niet op iedere vraag kunnen ingaan en zullen moeten selecteren op basis van de match tussen de opdracht en de VAN IN-collega. Zijn er meerdere matches tussen al de inzendingen, dan selecteren we op basis van de inzending die het best scoorde op de schiftingsvraag.

Inspiratie nodig?

  • Voorlezen of helpen bij het verbeteren van de leesvaardigheid
  • Assisteren van leraren in de klas
  • Organiseren van schoolfeesten en fundraisers
  • Bewaking op de speelplaats of tijdens een studie