Hoe bekijk en kopieer ik gedeelde bijlagen, aantekeningen en notitiepagina's naar mijn bordboek of e-book?

Opgelet

Hiervoor moet de leerkracht een groep hebben aangemaakt in de Kiosk van zijn of haar bordboek. Ontdek hierover meer in één van onze andere veelgestelde vragen.

  • Open een pagina in je e-book of bordboek. Klik links boven op je eigen initialen. Nu verschijnt een lijstje met initialen van je leerkrachten of leerlingen die met jou iets hebben gedeeld op deze pagina.
  • Klik op de initialen van een persoon om zijn of haar aantekeningen en bijlagen te zien in jouw e-book of bordboek. De initialen blijven heel de tijd actief staan links bovenaan in je scherm. Klik links bovenaan op de drie streepjes en kies voor het potloodje om een eenvoudig overzicht te hebben wat deze persoon allemaal heeft gedeeld met jou. Wil je terug naar je eigen boek? Kies dan links bovenaan opnieuw voor je eigen initialen.
  • Wil je graag een aantekening of bijlage ook overnemen in jouw e-book of bordboek? Klik vanuit het overzicht op het kopieericoon om het te kopiëren naar jouw versie van het boek. Daarna verschijnt het in je eigen e-book of bordboek en kun je het aanpassen, bewerken en verplaatsen.
  • Wil je de gedeelde aantekeningen van een notitiepagina zien? Open eerst via de initialen van de andere persoon zijn gedeelde items en open daarna rechts bovenaan de notitiepagina van deze persoon om te bekijken wat er daar met jou gedeeld is. Ook de aantekeningen en bijlagen van een notitiepagina kun je kopiëren naar je eigen e-book of bordboek.

 

Tip:

Wil iemand later opnieuw andere aantekeningen of bijlagen met jou, worden deze gewoon toegevoegd bij zijn initialen.