Hoe activeer ik als leerling de activatiecode van mijn boek op diddit?

Bekijk hier de video hoe je als leerling stap voor stap de activatiecode van je boek in diddit kan activeren en zo toegang krijgt tot al het materiaal en alle functionalitaiten van diddit.

1. Login met je account op diddit.
  2. Klik in de diddit-startpagina op het plusje op je scherm.
  3. Vul in het pop-up scherm de activatiecode uit je boek in. Als leerling vind je de code op de eerste pagina van het boek. Klik daarna op ‘Activeer’.
  4. Ga terug naar je startpagina, je boek is nu aan jouw diddit-account toegevoegd.