Hoe activeer ik mijn methode in iDiddit?

Je licentie activeren is absoluut noodzakelijk!

Zolang je dat niet gedaan hebt, kun je in iDiddit niet aan het volledige lesmateriaal en de opdrachten.

Je licentie activeren gebeurt in My VAN IN.

1. Log in op iDiddit en ga via je instellingen naar My VAN IN of log rechtstreeks in op www.myvanin.be

2. Klik onder ‘Leermiddelen’ op de knop ‘Licentie activeren‘.

3. Er verschijnt een nieuw venster. Vul hier de activatiecode van je boek in. Je vindt deze code op de eerste bladzijden van het boek.

4. Klik op ‘Activeren‘. Je boek staat nu in het overzicht. Door erop de klikken, ga je meteen terug naar het juiste onlineleerplatform.