Hoe bestel ik diddit of iDiddit voor mijn leerkrachtenteam?

Bestellen is heel eenvoudig:

1 Kies tussen een Comfort Pack of een Paper Pack

Een Comfort Pack = een jaarlijkse digitale licentie voor methodes op diddit of iDiddit en geeft een volledig lerarenteam per handboekenreeks per leerjaar toegang tot het bijhorende onlineleerplatform. Deze omvat jouw digitale handleiding, het bordboek, extra online lesmateriaal en alle handige functionaliteiten van diddit of iDiddi

 

Een Paper Pack = de papieren versie van de handleiding.

2 Bestel

Jouw vak- of boekverantwoordelijke kan de bestelling voor de vakgroep plaatsen via de webshop van Uitgeverij VAN IN: school.vanin.be. Je kan dit enkel kopen via de webshop als je ingelogd bent met een professioneel account (leerkracht, administratief medewerker of directeur).

3 Ontvang de activatiecode

Daarna ontvangt de boekenverantwoordelijke de code om toegang te krijgen tot het lerarenmateriaal. Hij deelt deze code met de betrokken leerkrachten van jouw school, zodat elke leerkracht zich optimaal kan voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Een code kan door 20 leerkrachten gebruikt worden. Een licentie kan maar 1 keer aangekocht worden per school.

4 Beheer je licentie

Elk schooljaar wordt je licentie automatisch vernieuwd, zodat je zonder zorgen aan de slag kunt. Gebruik je een licentie niet meer? Contacteer ons via het contactformulier via de button onderaan deze pagina om je licentie op te zeggen.