Hoe exporteer ik notities naar Excel in Bingel Zorg?

De inhoud van notities kun je exporteren in Excel-formaat. Voordeel van dit formaat: je kan de pure data flexibel bewerken zoals filteren, sorteren, grafieken genereren enz.

Werkwijze:

1 Klik in het startscherm op de tegel "Zorg".

2 Bepaal eerst wat in het Excel-bestand dient opgenomen te worden. Kies de juiste klasgroep of individuele leerling.

3 Sorteer of filter de notities (indien nodig).

Belangrijk

Wat je op je scherm ziet, zal opgenomen worden in het Excel-bestand!

4 Klik bovenin het venster op de knop "Exporteren" en kies "Exporteren Excel".

Er wordt nu een Excel-bestand gegenereerd. Dit bestand wordt automatisch gedownload op je computer.