Hoe gebruik ik de letterposter bij "ik lees met hup en aap"?

Werkwijze:

Belangrijk

De letterposter is een digitale versie van de poster met magneten die in de klas hangt bij gebruikers van "ik lees met hup en aap". Dankzij de digitale versie kan het inoefenen gebeuren zonder dat de magneten op de klasposter aangebracht/verwijderd moeten worden.

1 Open het menu door op het icoontje te klikken aan de linker-of rechterkant van het scherm.

2 Klik in het menu op de knop Toolkit.

3 Selecteer de letterposter.

De letterposter is actief op het bordboek.

4 Klik op de knop instellingen rechts bovenaan.

5 Bepaal welke letters er zichtbaar zijn bij het gebruiken van de letterposter.

Tip van het Bingelteam

In het begin van het schooljaar kun je je zo gemakkelijk beperken tot die letters die de leerlingen al kennen.

6 Klik op het icoontje met de sleutel rechts bovenaan.

7 Toon zo de volledig ingevulde poster.

8 Klik nogmaals op het icoontje met de sleutel om de poster terug leeg te maken.

9 Sluit het venster met de letterposter met een klik op "X" rechts bovenin het venster.