Hoe gebruik ik de passer in mijn bordboek?

Belangrijk

Met de passer kun je op het bordboek cirkels tekenen. Dit doe je het best op een leeg wit blad.

1 Open het menu door op het icoontje te klikken aan de linker-of rechterkant van het scherm.

2 Klik in het menu op de knop Toolkit.

3 Selecteer de passer.

De passer is actief op het bordboek.

4 Verplaats de passer via een sleepbeweging met de vierdubbele pijl.

5 Roteer de passer via een sleepbeweging met de ronde pijl op de top van de passer.

6 Verklein/vergroot de passer via een sleepbeweging met de dubbele pijl boven de rechtse passerpunt.

7 Pas de kleur en dikte van de cirkellijn aan met een klik op de rechtse passerpunt en het potlood in het VAN IN-wiel.

8 Schakel het potlood uit met een klik op de knop in het wiel.

9 Teken de cirkel door de rechtse passerpunt vast te nemen en de passer een rondje te draaien.

10 Verwijder de passer met een klik op het icoontje van de passer in de Toolkit.

Belangrijk

De passer verdwijnt, maar de getekende cirkels blijven staan. Deze kun je echter ook wissen.