Hoe gebruik ik de Tangram-oefening in mijn bordboek?

Belangrijk

Met het Tangram activeer je op het bordboek een handige en mooie Tangram-puzzel.

1 Open het menu door op het icoontje te klikken aan de linker-of rechterkant van het scherm.

2 Klik in het menu op de knop Toolkit.

3 Selecteer de Tangram-oefening.

De Tangram-oefening is actief op het scherm.

Je kunt elk item uit de Tangram-oefening naar het bordboek (of een leeg scherm) slepen om er allerlei vormen mee te maken. Elk item kan 360° gedraaid worden door aan de hoeken te slepen of terug naar het beginvenster gesleept worden.

4 Tik op het icoontje van de prullenmand rechts bovenin om alle items terug te plaatsen.

5 Sluit de Tangram-oefening met een klik op X icoontje rechts bovenin.