Hoe geef ik in één keer aan meerdere klassen van hetzelfde leerjaar een taak op Bingel?

Ben je als leraar aan meerdere klassen van hetzelfde leerjaar gekoppeld? Dan kun je met één klik meteen een Bingeltaak klaarzetten voor alle klassen van dat leerjaar.

Werkwijze:

1 Klik in het startscherm op de tegel "Eiland".

Je ziet meteen het scherm “Bingeltaken“.

2 Klik rechts bovenaan op de groene knop "Een taak samenstellen" om een nieuwe taak te starten.

3 Klik links bovenaan op de filterknop en selecteer het niveau "Alle klassen" van een bepaald leerjaar.

Je ziet meteen alle leerlingen verschijnen in het takenscherm.

4 Werk nu de Bingeltaak verder af.