Hoe kan ik de inhoudstafel van mijn bordboek herschikken of aanpassen?

In de inhoudstafel van het bordboek kun je inhoud herschikken of aanpassen door gebruik te maken van de opties.

Werkwijze:

1 Klik op de knop "Inhoudsopgave" in het VAN IN-wiel.

De inhoud van het bordboek wordt via het menu getoond.

2 Klik op het pijltje naast '"Opties".

3 Kies de optie "Mijn selectie" om hoofdstukken en lessen aan of uit te zetten.

De uitgezette lessen worden niet meer getoond. Wanneer je door het bordboek bladert worden ze overgeslagen.

Door “Selecteer alle” aan te vinken wordt de selectie ongedaan gemaakt en krijg je opnieuw het volledige bordboek te zien.

4 Kies de optie "Mijn volgorde" om hoofdstukken en lessen onderling van plaats te wisselen.

Melding

Is de knop "Inhoud" in het wiel niet actief? Dan heb je mogelijks het kladblad geactiveerd. Sluit dit blad om alle functies van het wiel te activeren.