Hoe maak ik een account aan in de webshop?

Om een bestelling te kunnen plaatsen op de webshop, moet je een account aanmaken.

1. Ga naar de webshop van Uitgeverij VAN IN.
  2. Klik je rechtsboven op de knop ‘Inloggen’.
  3. Op deze pagina kun je je registreren door op de knop “Account aanmaken” te klikken.
  4. Kies op welke manier je je wil registreren en vul de gegevens in.
    • Bestel je voor een school? Koppel je dan zeker aan de school waar je werkt.
  5. Druk daarna op “Verstuur”. om je accountaanvraag in te dienen.
  6. Je ontvangt een bevestigingsmail in je mailbox als je accountaanvraag geslaagd is.