Hoe kan ik een weekrooster toepassen in de agenda van Bingel Planner?

In je agenda kun je per week lessen en gebeurtenissen inplannen. Het handigst werk je door een weekrooster toe te passen maar je kunt ook rechtstreeks informatie ingeven.

Werkwijze:

1 Klik in Bingel Planner op "Agenda".

In een lege agendaweek kies je via de gele balk onderaan het scherm snel het gewenste weekrooster.

2 Pas het rooster toe met een klik op de blauwe knop "Pas weekrooster toe".

De agenda is nu voor deze week gevuld met de tijdsblokken uit het weekrooster “Week A”.

Melding

Indien je al gewerkt hebt in deze week, zal je de gele balk onderin niet zien, maar kun je toch een rooster kiezen via de knop "Pas weekrooster toe" bovenin het scherm.

Waarschuwing

Als je een rooster toepast op een week waar reeds een rooster is toegepast, zal alles dubbel verschijnen. Een toegepast rooster kan je niet in één klik verwijderen, je dient de blokjes dan handmatig weg te halen.