Hoe maak ik een account aan voor iDiddit?

Heb je al een diddit-account? Dan kun je gewoon deze gebruiken!

Je kunt met eenzelfde account inloggen op al onze platformen voor het secundair onderwijs

In dit filmpje laten we je zien hoe je een nieuw account aanmaakt op iDiddit:

• Ga naar iDiddit.be
  • Klik op de link ‘Maak een account aan ->’
    • Je kunt een account aanmaken door je inloggegevens van Smartschool, Microsoft of Google te gebruiken. Je kiest ervoor om deze login ook als iDiddit-login te gebruiken.
    • Je kunt ook een traditionele login aanmaken met je e-mailadres en paswoord. Dit is jouw VAN IN-account waarmee je kunt inloggen op alle onlineplatformen van Uitgeverij VAN IN zoals bijvoorbeeld diddit, iDiddit en Mijnlesmateriaal.be. Geef in het inlogscherm het e-mailadres in waarmee je een account wil aanmaken en kies ook een wachtwoord. Daarna vul je ook je voornaam en je achternaam in. Nu ontvang je een e-mail om je account te bevestigen.
  • Link je account aan je Smartschool-, Microsoft- of Google-account in je Accountinstellingen in My VAN IN als je dat wenst.