Hoe markeer ik tekst via het VAN IN-wiel in mijn bordboek?

Om tekst te markeren in het bordboek gebruik je de markeerstift in het VAN IN-wiel.

Werkwijze:

1 Activeer de markeerstift door in het wiel op de knop te klikken.

Via de knop “Vrije hand” kun je vrij markeren.

Via de knop “Alleen tekst” kun je enkel tekst markeren. De tekst wordt dan automatisch herkend en lijn per lijn gemarkeerd.

De weergave met kleuren toont de laatste 5 gekozen opties. Via de ” + “-knop kun je kiezen uit extra kleuren.

Je kunt de gewenste markeerdikte (niet alleen bij tekst) selecteren.

De instellingen voor kleur en dikte worden onthouden telkens je het bordboek opent.

2 Klik op "..." om het menu terug te openen (zolang deze functie actief is).

3 Schakel de markeerfunctie uit met een klik op dezelfde knop in het wiel.