Hoe open ik de letterschuif via het bordboek?

Je kunt “De letterschuif” openen via het bordboek “Ik lees met hup en aap”.

Werkwijze:

1 Klik in het startscherm op de tegel "Leermiddelen".

2 Selecteer de juiste klas in de filter en klik op de cover van "ik lees met hup en aap".

3 Klik op de tegel in het rechter scherm om het online bordboek te starten. Het online bordboek opent in een nieuw tabblad van je browser.

4 Blader naar pagina 2 en klik op de link naar de letterschuif.

De letterschuif wordt getoond in een nieuw tabblad van je browser.

Waarschuwing

Let er wel op dat je aangemeld moet zijn in Bingel om de letterschuif (ook via het bordboek) te kunnen gebruiken. Lukt het niet om de letterschuif te openen? Kijk dan na of je nog steeds aangemeld bent. Bingel logt je immers -om veiligheidsredenen- automatisch uit na ± een uurtje.

Belangrijk

De Letterschuif is voor de leerlingen beschikbaar op het Bingeleiland. Ze vinden de oefeningen met de letterschuif in de rechterbovenhoek.