Hoe pas ik mijn profielfoto aan op Bingel?

Voeg een leuke profielfoto toe als leraar in Bingel. Je leerlingen zien deze verschijnen bij hun feedback en berichten.

Werkwijze:

1 Meld je aan als leraar op bingel.be.

2 Klik in het scherm bovenaan rechts op je naam en kies "Account".

3 Klik op het grijze pictogram.

4 Zoek in je bestanden naar je profielfoto en klik deze dubbel aan.

De profielfoto verschijnt en is opgeladen.

5 Klik op de groene knop "Opslaan".

De profielfoto zie je nu bovenaan rechts naast je naam.

Tip van het Bingelteam

• Zorg dat de afbeelding op voorhand is bijgeknipt (bv. met Paint).
  • Wil je de afbeelding vervangen door een nieuwe? Herhaal gewoon bovenstaande stappen.
  • De afbeelding verwijderen? Klik op het prullenmandicoontje.