Hoe voeg ik iconen toe aan de titels op de afdruk van het rapport in Bingel Evaluatie?

Op de afdruk van het rapport kunnen er iconen geplaatst worden bij de titels van de vakken, domeinen en/of volgsystemen om de afdruk nog extra te personaliseren.

Tip van het Bingelteam

Deze instelling geldt meteen voor alle rapporten (indien je er meerdere ingesteld hebt).

Werkwijze: iconen bij titels voor de vakken (domeinen/leergebieden)

1 Klik in het startscherm op de tegel "Planner".

2 Klik opnieuw links bovenaan op het rooster en kies in het startscherm de tegel "Beheer".

3 Klik in de zijbalk op het onderdeel "Vakken".

4 Klik op het potloodje naast een leergebied of leerdomein dat je wil aanpassen.

5 Klik op de blauwe knop "Selecteer icoon".

6 Selecteer het gewenste icoon en klik op de blauwe knop "Sluiten".

7 Klik op de blauwe knop "Opslaan".

8 Herhaal deze stappen voor elk leergebied of leerdomein.

Tip van het Bingelteam

Een icoon verwijder je door te bewerken, te selecteren en het icoon in het keuzemenu aan te klikken.

Werkwijze: iconen bij titels voor de volgsystemen

1 Klik in het startscherm op de tegel "Evaluatie".

2 Klik opnieuw links bovenaan op het rooster en kies in het startscherm de tegel "Beheer".

3 Klik in de zijbalk op het onderdeel "Volgsystemen".

4 Klik op het potloodje naast een volgsysteem dat je wil aanpassen.

5 Klik op de blauwe knop "Selecteer icoon".

6 Selecteer het gewenste icoon en klik op de blauwe knop "Sluiten".

7 Klik 4 maal op de blauwe knop "Volgende" om af te sluiten.

8 Herhaal deze stappen voor elk volgsysteem.

Tip van het Bingelteam

Een icoon verwijder je door te bewerken, te selecteren en het icoon in het keuzemenu aan te klikken.