Hoe wijzig ik de cover van een leermiddel in Bingel Planner?

Een eigen leermiddel kun je voorzien van een leuke cover. Zo kun je je eigen leermiddelen personaliseren.

1 Klik in Bingel Planner op "Leermiddelen".

2 Klik op "Mijn leermiddelen" (indien nodig).

3 Klik op het gewenste leermiddel waaraan je de cover wil toevoegen (of wijzigen).

4 Zweef met je muisaanwijzer boven de cover en klik op het icoontje om deze te wijzigen.

5 Kies een afbeelding op je computer.

Melding

Je kunt geen afbeelding rechtstreeks uit een browser kopiëren, dus je dient eerst de afbeelding te bewaren op je computer.

6 Verplaats de blauwe kader om de uitsnede te wijzigen.

7 Verplaats de blauwe vierkantjes van de blauwe kader om de selectie te verkleinen/vergroten.

8 Klik op de knop "Afbeelding draaien" om per klik een kwart te roteren.

9 Klik op de knop "Afbeelding gebruiken" om de cover toe te voegen.

Melding

Klik op "Een andere afbeelding selecteren" om de gekozen afbeelding te vervangen door een nieuwe.